FOLLOWER

NUFFNANG ADS

36 TAHUN DAH

Hai !
I da celebrte birthday incik lalan sabtu lepas, ajak dia makan besar, dan oder slice kek, slice je sbb kami bukan pengemar kek pun, as always kami buat syarat. Asalkan ada sweet2 tiup2 sambil wish2 happy birthday and i love you ❤️

Hadiah i pada incik lalan,
Tahun ni rare,
I kata "1hari ni just for birthday boy, ape abang nak semua ayang belikan"


Untungkan jadi suami i ?
Eh ofcz la kene layan dia baik,
Sebab birthday i bulan 10 tu haa nanti, ofcz lah i pun ada taktik i hahahaahah


Allhamdulillah semua berjalan lancar, kami sekeluarge happy,
Yang tak happy cume dak cenonet kaseh tu, die selseme pula.


Happy birthday abang. !
Ayang sayanggggg abanggg,
Ayang rase untunggg dapat jadi isteri abang,
Ayanglah wanita palinggghgg beruntungggg

#bodeksangat
#oktobergilirani
#hahaha

No comments: