FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SAKINAH DAH KAHWIN !

Selamat pengantin baru wahai sekidon eh ! Sakinah adon. Hahahhaa. Tahniah darling (mcm geli pula panggil ko drling haha)

Sakinah adalah kawan saya since sekolah menengah, tempat duduk kami tengah, bawah kipas. Port paling selesa utk belajar sebab sejuk hahahha.


Dia seorang kawan yang cantik mcm kacukan (wei aku puji kau wei) tapi perangainya tidak secantik wajah hahahahhaha (wei aku kutuk kau wei) , seriously, dia suka menjerit suka hati dia walau dimana pun dia berada, kalau dia gelak punyalah mengilai kuat gila pun dia tak peduli kat mana pun dia berada,


Dulu kat sekolah fendi gelar dia ibu siska (gara2 cerita bawang putih bwg merah versi indon tu) sama sebiji perangainya hahahha.


Lagisatu sbb ciri2 mcm mak tiri yg zalim ada pada dia, kat kelas, dia lah bg gelaran merepek tapi melekat sampai selarang, contoh rashidi@mancis , syakila@datin , safuan@gesek, nizam@kecut, nabila@itik, saya digelar lulu bcz bulu rome lebat 😒 kuangajo tau hahaha

Tapi whatever pun attitude dia, dia sangatttt best. Kalau hujung tahun kbiasaan kn org malas ke sekolah sbb dah x bljr, buku pun dah dpulangkam. Tapi budak kelas saya antara palinggg best, full datang, ingt lg sakinah sanggup pergi sekolah dengan baju dan kasut yg basah sbb hujan, dengan moto kriss dia hahhahaha. Bila kasut stoking basah, perah lepastu berkaki aym kat meja masing2 sampai kasut kering. Eh ! Tapi dulu xheran langsung la even pakai kasut basah. Gile betul hahaha


Tapi walau mcmne bisingnye sakinah, dia pun kuat nangis, putus dengan jaja dia nangis, org kutuk2 dia nangis. So kiteorg laaa pemberi semangat kat dia, eh korang jgn byg kn saya dn sakinah ni geng pmpn je tau, tak, lelaki pn sama kepoh dgn kiteorg, kamcing, dah sekepala segila


Tak sangke, dah jadi isteri orang ye ko kinah, semoga ko jd isteri yg more sopan santun lepasni ye. Semoge bulan depan dah double line 😂😂😂😂

Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: