FOLLOWER

NUFFNANG ADS

IBU HAMIL KEMALANGAN


Harini saya accident langgar kerete orang sampai bumper tcabut. Kerete saya calar je. Power tak kereta saya? Haha.


Dia pau saya RM200.00
Saya bagi je lah.


Nasib sebelum ke jerman suami ada bagi duit poket pada saya utk saya jaga diri sepanjang ketiadaan dia. Macam tahu-tahu je. But actually duit yg suami bagi 1stly saya tfikir nak bt pi specialist untuk cek baby + scan 4D. Nk bagi kejutan pd dia lah gambar baby.


Tak sangka ‎ada bnda nk blaku,
Ralat mmg ralat, tp pk balik,
InsyaAllah ada rezki lain :)


Lps accident,
Semua saya inform.
Tapi semua kata " tu laaa, bawak krta tk betul"
Haha


Ralat, bazir je bagi RM200 kt org free2.
But, bila pk semula, nasib baik bby tak ape2.
Suami dah pesan sblum gi jerman "jagakan baby elok-elok".


But now,
I think I miss my hubby so much,
Bila something happen, tp dia tak ada, rasa sedih sangat-sangat. Nasib baik mama abah dekat. Boleh ngadu. 


Incik lalan,
Balik laaa cepatttt--


Lady faizal,
FatinFashiekin


1 comment:

cik hani said...

Ya Allah...nasib baik awak dan ank tak apa apA. Takpe la. Yang penting keselamatan