FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DAH KELUAR WAD! (6BULAN HAMIL)



Happy gile dapat keluar wad,
Yg x bleh blah nya,
Nurse dan doctor kat wad dah kenal saya.
Hahahah


Doctor kata :
"Ape kene ko ni fatin.. dah 6 bulan pn problem lagi ke? Baru minggu lepas ko jumpa aku, harini jumpe lagi.. padan muke kena tahan wad"


Haha


Nurse kata :
"Fatin Fashiekin, awak yang 2 kali masuk wad sebelum ni kan? Nama awak unik, tu saya ingat tu"


Haha


Tengah baring-baring,
Ada lawatan orang dari pejabat agama sebab nak bagi risalah doa-doa orang sedang sakit.


Staff Pejbt Agama (puan aza) :
"Fatin Fashiekin, yang baru ambil sijil nikah originel tu kan? Berjumpa lagi kite"..


Kecik dunia. Selamani whatsapp2 je dengan dia, sebab bertangguh nak ambil sijil nikah originel tu, dh boyot ni baru lah saya terkedik-kedik nak pi ambil. Kebetulan pula, staff in charge kwsan saya tu round hospital ni. So rancak lah borak.


Saya :
Maaf lah lambat ambil sijil nikah tu, dh nak bsalin baru kelam kabut. Almaklumlah, dh nikah ni, x heran dah kalau nk kena tangkap basah dengan suami sendiri. Rasa seronok pula kalau kene tangkap, hehehehe


Pung pang pung pang,
4.30pm keluar wad.
Lambat sebab incik lalan dri negeri sembilan,
Jenuh menunggu.
Sampai je rumah, saya bantai tidur.
Sebab tidur kat wad tak lena,
Kena kejuttt je utk makan ubat @ amik BP dan jantung baby..


Doktor suruh saya bedrest 2weeks,
Tapi saya tak mau. Saya nk kerja.
Oh tak sanggup nak melayan kebosanan dirumah,
Boleh pening kepala tgk dindinggg je.
Kalau kerja boleh borak2 dengan kawan2,
Kerja farmasi pun bukan berat, kalau berat kawan2 pun faham tak bagi saya tolong.


Nampak tak, betapa sayangnya saya pada pekerjaan saya? Nampak tak? 


Ok lah.
Esk nk kerja,
Jom tdr.


*nasib baik masuk wad masa suami still kat malaysia, kalau dia dh gerak ke german@holland, nangis saya kat wad sbb dahagakan perhatian suami*hahahahahaha




Lady faizal,
FatinFashiekin



1 comment:

cik hani said...

fatin..

kalau kita dah seronok kerja, dapat cuti pun kita nak g keje kan..
Tak care ye..
Semoga dipermudahkan segalanya.