FOLLOWER

NUFFNANG ADS

ADIK DAN KAKAK TERUJE

Raya ke2 incik lalan ambil kakak dan adik,
Dieorg nampak saya,
Dieorang perhatikan perut saya.

Adik kata :
"Ibu punya perut buncit! "

Saya sengih je,
Saya kata, "mesti lah, ada baby ni"
Lpastu saya ambil tangan dieorang sentuh perut saya, saya kata lagi "nak tengk gambar baby dalam perut ibu tak? ".. dieorang teruja..


Saya tunjukkan gambar2 scan,
Dari 5minggu hingga yang sekarang.
Teruja sungguh dieorang,


Dieorang tanya :
"Baby perempuan ke lelaki? "‎

Saya : "adik kakak nak perempuan ke lelaki?"

Adik kakak : "perempuan!!!!"

Saya : abah kata kalau perempuan, nak letak nama "KASEH ARIANA".. adik? Kakak? Ada cadangan nama tak? 

Adik : nurul sofea!!!

Kakak : hmmmm, kakak nakkk.. SHAKIRA !!! Nama kakak Elisya Shafira, so baby ni nak ELISYA SHAKIRA!!


Seronok betul dieorang,
Cadangan nama bby girl dah banyak sungguh,
Kalau boy???
Tengah mencari.. 
Girl ni banyak nama, kalau boy mcm limited kan? 


Apapunnnn,
Xkisah lh apa pun jantina,
Asalkan sihat walafiat,
Ank yg soleh solehah.


Dear baby,
Mommy, daddy, kakak, adik akan sayanggg awak sangat-sangat :)



Lady faizal,
FatinFashiekin

No comments: