FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SHAWL FOR BEGINNER

Harini cubaan pertama menyarung bukan instant shawl ke majlis perkahwinan pula tu. Saya memang nak kena berlatih pakai shawl sbb wedding nanti tak dibenarkan memakai bawal dan saya pula mmg tak suka tudung awning keras. So, usaha belajar shawl.


Seriously rasa aneh,
Tapi ku lalui jua,
Even merasakan jerawat lagi besar bbanding dahi. Hahahah. Seriously rasa dahi jendul ni sangat berangin. 


Benda baru,
Perkara baru,
So level confident diri saya still rendah,
Sentiasa merasakan pipi tersangat gemuk,
Sentiasa merasakan diri seperti ikan buntal yang tiba2 mengembang. Haha
Nak berborak dengan orang pun saya asyik betulkan shawl ;p


Lagi2 bila orang tegur "eh, macam pernah nampak akk ni! Akk farmasi kan!" punya jauh saya pergi ke selatan, ada juga custmer disitu. Dengan keadaan blur2 dan tak selesa, saya sengih2 dan bersalaman,


Tapi tak pa,
Praktis make perfect! 
Pasni usaha biasakan diri lagi,
Instant shawl memang mudah, tapi saya kena berlatih non instant shawl utk wedding. Semoga berjaya! :)


Lady faizal,
Fatinfashiekin


No comments: