FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DINZLY DANISH

 

My yayang harini darjah 1!!!
Excited gila dia nak ke sekolah,
Yela dia tak layak masuk pra sekolah.
So ni first time menjejakkan kaki di SKPS


3 hari sebelum sekolah,
My yayang bebel, 
dia tanya kenapa nama dia susah nak dieja. Haha.
MUHAMMAD DINZLY DANISH‎.
Muhammad danish dia tahu,
Dinzly tu dia selalu lupa.
Almaklumlah, nama panggilan dia pun "awal",
Nama bukan main sedap,
Tapi panggil awal. 
Semua blaku sbb dia lahir bulan syawal :p


Mengenai hari persekolahan my yayang ni,
‎Mula-mula saya yang risau,
Risau camna kalau dia nak beli makanan,
Risau macamna kalau belt dia susah dibuka,
Risau mcmna kalau dia tak ada kawan.


Saya dah pesan pada dia :
"Kalau yayang tak boleh buka belt ke, kalau yayang tak ada duit ke, yayang cari abang danny tau. Abang danny darjah 5"


Lega sikit sebab ada danny tengkkan dia.
Yelah, my yayang tu kan bongsu.
Dia kan paling manja. Hehe


‎Bila tfikirkan my yayang darjah 1,
Terfikirkan my sayang akila,
Dia pun darjah 1.
Hopefully awal, akila dan alisya jadi anak yang berjaya ‎ye :)


Lady faizal,
FatinFashiekin


No comments: