FOLLOWER

NUFFNANG ADS

FIANCE

Actually masih rasa geli2 nk sebut "tunangku" atau "my fiance"
Bila sebut je saya akan gelak sampai tersedak-sedak.

Kdg2 incik lalan cakap juga,
"Tunang, balik drive elok2 ye"
Pastu menggigil ketawe  pegang stereng sambil rase ,remang bulu rome. Haha


Baru2 ni saya dkejutkn dgn pelbagai berita mengenai kematian isteri atau suami secara mengejut. Then, teringat perbualan kami ber2.

Saya :
kalau saya lah kan, biar lah saya mati dulu bru awak, yela, kalau perempuan ni x boleh kehilangan pasangan, lain lah lelaki. Senang je kawin baru. Perempuan ni setie.

Incik lalan :
Laa, jangan lah mati dulu, asyik kumpul duit kawin je penat lah,.. nti awak mti, nk mminang org lain, duit lagi.. hahhahahahah

(Kurang asam betoll)

Saya :
Awak ingt saya nk bg chance ke, ni saya nk pesan awal. Hritu mber awk mninggal, awk ada rasa seram2 sejuk nk masuk rumah lah, pi toilet lah kn. Kalau saya mati dulu, awak jgn risau, memang CONFIRM saya perhati je awakkk... saya tenunggg je tajam2...sambil tu suara saya perlahan2 kata "ahmad faizalllllllllll,.... ooooo ahmad faizallll..,,,, sayangggggg... sayangggggggggg" hahhahahahahha

(Pastu dia tarik tudung saya)

Incik lalan :
Awak ingt, awk balik kerja 9.30malam , seat 3 kosong, lalu terowong gelap, ladang sime darby la, haaaa, ni jp lg pn awk blik sorang, skg dh pukul 9malam. Jgn belagak tau. Nnti balik tgk cermin cc kot2 ada orang tumpang tk pun orang nk tumpang.

THEN, MUKA AKU YANG PUCAT.
OK, NGAKU KALAH.
(-_-")

LADYFAIZAL,
Fatinfashiekin

No comments: