JDT VS KEDAH

JDT (3) VS (1) KEDAH
Actually tak tengk pn bola,
Cuma tahu je JDT menang.
Lepastu create gambar buat bikin panas pada incik lalan. Hahaha


*sesungguhnya, masak laaa aku kalau dia tahu aku upload gambar dia tengah buat muka camni.*



Ok. Actually menang kalah tidak memberi apa2 masalah pada saya. Kalau menang, Allhamdulillah. Kalau kalah pun saya masih sayangkan warga kedah. Aceceece. *nampak tak saya tengah mengayat ? Hehe


Cuma, kalau jdt kalah, dah confirm HP ni duk panas berdering-dering mendengar kritikan dari pengulas tak berbayar (incik lalan). Yela, jdt x lawan kedah pun dia havoc. Inikn pula lawan tempat dia.


Tapi, tak pa.
Kedah tetap jadi negeri no2 dalam hati. Aceccece. ;p


With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

NUFFNANG ADS