FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HAPPY ANNIVERSARY

Happy Anniversary to my mom & dad.
Love u soo much !! :)

Allhamdulillah, anniversary jatuh pada hari christmas. So, public holiday lah. Habiskan masa dengan family.

Kami berpicnic sekeluarga di halaman rumah, dibawah pokok yang meredupkan. Sangat seronok ! Adik2 lagi lah seronok. My lil boy kata "jom main masak-masak!!" So panggang2 ayam dan jagung. Tiup lilin. Makan kenyang2. Seronok--

*sorry. Tiada gambar weols. Almaklumlah, berpicnic dihalaman rumah sendiri katekan. Aku pun dah macam bibik2 sambil mengipas ayam* hahaha.

Kami berpicnic dihalaman rumah start pukul 11 dan settle pukul 3 petang. Tu pun pagi2 kelam kabut baru nak mencari arang, ayam, kek dn jagung tau. Sos tiram lah, semua baru nak dicari.


Malam pula,
Menjadi rutin, setiap kali anniversary, weols akan pakai kan abah dan mama inai. Macam pengantin baru tu. Hhehe. Tapi ada juga usik abah dan kata "bah, nanti orang ingatkan abah kahwin baru" heheheh.


Dear mom n dad,
Happy anniversary.
Terima kasih sebab memberi kami sebuah keluarga yang membahagiakan dan menjadi ibu bapa yang sangat lah BESSTTTT !! :)


Dear bakal jodoh,
Nanti kahwin,
Every anniversary kita buat camni juga ea. Pakai-pakai inai. Baru lah sweet2 gituh kan hubby ? *pang!*


Love u,
Fatinfashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: