FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BUDAK MANJA

Cuti sekolah dah nk habis dah,
Budak kecik ni tahun depan pun dah sekolah dah.

Lepasni saya balik kerja mesti dia buat kerja sekolah. Saya bangun nk pi kerja confirm dia dah segak berbaju sekolah.

Haih, budak kecik ni manja gila lepastu tk pandai bersosial. Kat rumah dia memang hero tersohor. Tapi kalau bawa berjalan, depan orang lain. Dia jadi pemalu.

Last week, kan elisya dan akila tidur rumah saya. Tidur dengan saya. Tgk movie pun, tangan kanan tgn elisya, tgn kiri tgn akila. Budak manja ni cuma pegang baju saya dari belakang. *sian*

Lepastu dia cakap dengan saya "kakak etin dah tak sayang aku lagi ke ?" Hehe. Yela, selama ni, dia je yg saya timang2. Yang saya gomol2 manjakan. Tetiba dia ada 2 pesaing :)


Dan budak manja ni akan bertambah umur, bertambah bijaknya. Semoga sentiasa dipelihara adik kesayangan ni.

Muah-Muah


Kakak,
FatinFashiekin



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: