FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MACAM COOL JE-MACAM COOL JE-MACAM COOL JE

Harini gi kerja naik skuter,
Mule-mule rasa x confident,
Dah lama biarkn skuter tu tau.
Yg guna abah dengan mama je,
Tu pun setakat ke kedai runcit.
Saya ?? 3 tahun tak bawa skuter tu melepasi sempadan halaman rumah.

Since kereta rosak,
Bawa je skuter.
Nk pjam krete uncle.
Malas lah. Leceh.
Biasa nya kereta rosak bawa kereta acik sebab acik jarang guna kereta dia tu.

So, pagi tadi, terfikir,
bawa je skuter !
Mula2 memang blur-blur juga
Lupa jalan kecik yang boleh dilalui tanpa helmet. Haha. Tk mau lah pakai helmet. Rosak shawl iols nnti ;p

Bila mula bawa harini,
Terus rasa diri ni cool gila.
Terus rasa diri ni remajaa gila.
*kibas shawl*

Sepanjang jalan,
Selisih dengan custmer,
Naik lenguh pipi tersengih-sengih.


Pergi singgah beli breakfast,

Semua tanya :
"Kereta mana ??"

Saya jawab :
"masuk UNIT RAWATAN RAPI ICU sebab cedera parah"

Semua orang gelak.


Kemudian dapat makanan free !
2 bungkus nasi lemak.
Wah ! Untung betul harini !
Berkat sengih sepanjang jalan.

Then ke pejabat pos,
Saya parking motor kat kawasan kereta.
Dah parking baru ingat
"Hoi kin ! Ko bawak motr, bukan kereta ! Yg ko tamak parking motor kat kawasan petak kereta pehal !"
Hahaha


Then yg spoilnya,
Ke pejabat pos jap sebab nak settlekan bill, tiba2 akak kaunter tegur :
"Umur awak berapa ye ? 27 ke ?"
(-_-) see, selama ni saya nampak tua.
Harini berskuter baru orang perasan yang saya ni masih muda remaja anak dara bergetah kecik molek (-_-)

Ini semua salah pasangan ! Dia nampak muda, saya nampak tua (-_-)

Mulai harini, bagi shift 9pagi-6petang. Nak bawa motor je. Senang dan mudah. Tak da lah hegeh-hegeh melintas jalan lah. Cool gila.

Yang penting.
Nampak muda.



Masih remaja,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: