FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SENARAI KESYUKURAN

Prof Dr Muhaya kata,
Senarai kan rasa kesyukuran supaya hari esok lagi baik untuk kita lalui :)



Saya bersyukur kerana-----------------

1) Ada mama dan abah yang sempurna
2) Family yang sempurna
3) Rumah baru family yang besar sempurna
4) Kereta yang tak meragam
5) Kucing yang pandai berdikari
6) Pekerjaan yang mendatangkan pahala
7) Boss yang memahami dan cantik
8) Boyfriend yg ada masa susah senang dan sentiasa jadi tulang belakang
9) Kawan2 perempuan yg baik dan cun
10) Kawan2 lelaki yg tak lupa kawan
11) Atok yang sporting dan sihat
12) Pak cik mak cik yg selalu cool gila dan confirm gelak besar klu lepak sama
13) Kewangan yang sentiasa cukup
14) Kehendak yg kebanyaakn tertunai
15) Lembut hati bila dgr tazkirah
16) Adik2 incik lalan baik dan peramah
17) Mak & ayah incik lalan restu hbgn kami dn tanya bila nk kawin
18) Anak2 incik lalan sayang saya
19) Janda incik lalan dah kawin lain.
20) Makan pakai semua sgt sempurna
21) Mampu nak hadiahkan dn gembira kn orang
22) Farmasi ada wifi free
23) Banyak ketawa sampai tembam
24) Reti masak lah juga
25) Tak ada sebarang penyakit
26) Tidur cukup dan makan cukup,
27) Ada kawan baik (kkain) yg pyayang
28) Mampu membantu ahli keluarga sendiri
29) Tak reti menyusahkan siapa-siapa
30) Sempurna tanpa cacat cela fizikal mental

ALLHAMDULILLAH.
Eh, uol buat lah juga.
Kalau tak ada blog. Its ok tulis kat sehelai kertas. Dan uol akan rasa "aku ni banyak merungut, padahal ada semua tapi macam tak nampak"

ALLHAMDULILLAH..
AMIN..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: