FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MINYAK RON95 DAN DIESEL

Kepada yang merungut, sila pergi kerja naik basikal. Hehe. Stop merungut, tapi pk cara nak settle kan.

Work hard dan naikkan income tu melebihi 20sen. Haha.

Ingat, jadikn HARINI LEBIH BAIK berbanding SEMALAM. So bhenti merungut mengenangkn semalam, kita masih ada HARINI.

Apa kita dapat dengan menghasut pihak lain ? Memaki hamun ? Please, being polite dan jadi matang.

Senyum lebar-lebar.
Sedih tengk wanita dan lelaki mengeluarkan statement mcaci maki dgn pkataan "haram jdh" "puk****" "barua" "bab*"...

Awak-awak, bahasa awak mencerminkan diri awak. Saya sedih tgk pwatakkan sebegitu. Cnth adam adli tu ? Asyik dia je. Haih. Dia tak menikmati usia muda dia ? Ttpi tlalu taksub menentang krjaan. Bayangkn pada usia 70tahun nanti ? Dia tak menikmati rasa satu padu antara satu sama lain.

Kawan2 saya ramai pembgkang, tapi kami tak berbalah. Bila berjumpa, saya masih senyum angkat tangan. Yg perempuan pula masih blaga pipi bila bjumpa. Bila duduk semeja kami senyum mesra. Bila cerita isu politik kami bcerita sambil gelak mesra.

Jangan jadi "taksub" sangat.
Relaks. Lumrah hidup.
Kalau benda buruk, pk something jadi kan baik.

Ye kawan-kawan.
Senyumm :)

Hidup panjang,
Rugilah kalau merungut je.
Ye tak ?

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: