FOLLOWER

NUFFNANG ADS

KUIH RAYA ISTIMEWA

Actually 5 jenis kuih.
Tapi 2 balang lagi telah diisi.

Saya langsung tak suruh incik lalan buat, tapi dia yang beria. Dan dia kata dia sangat seronok.

Terharu.
Dia kata malas nak buat almold london leceh. Banyak kerje. Saya kata ok. But actually almold london adalah kuih kegemaran saya yang saya sangattt lah suka.

Last before balik raya kedah,
Dia bagi. Dia kata "tak sampai hati tak buat kuih kegemaran awak".
Terima kasihhhhh !!! :)

Dan kat belah johor ni,
Sahm incik lalan memang naik lah,
Member ofis mama pun oder kuih raya dengan dia. Dan incik lalan sgt seronok.

Haih, apa nak jadik ?
Boyfren lagi hebat buat kuih berbanding girlfren.

Tapi dah infom pada dia :
"Saya bab buat kuih memang failed. Tapi bab berkebun saya memang superb. So kalau depan rumah awak ada pelepah kelapa nak ditarik, dibakar ke. Lalang nak ditebas, rumput nak dicabut. Hah ! Tu saya hebat ! Nak mencangkul ke, pun saya boleh, dun worryyyy" hahaha

Dia terlebih hormon pmpuan,
Saya terlebih hormon lelaki.
Bukan lah nak kata dia pondan, saya tomboy. TAK. Maksud saya, "minat" tu. Hehe. Tapi kuih je lah incik lalan hebat, bab memasak lauk pauk dia still failed. Huhu

Salam syawal,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: