FOLLOWER

NUFFNANG ADS

4 HARI SEBELUM RAYA

Shopping perkara harus,
Nak kata perkara wajib macam over pula kan ? So klasifikasikan kepada "harus" yang setiap tahun dirumah sewajarnya ada.

Saya pun teman kan incik lalan sebab selasa ni dia dah balik kedah, so nak cari something untuk dijadikan buah tangan.

2 trolly dan sangat huru hara. Gila berat. 60kilo dalam trolly. Kereta parking jauh.. Incik lalan totak trolly pn terhuyung-hayang. Saya yang kat depan tolak lagi satu trolly cuma pesan "elok2 sikit, kaki tu brek, tsondol saya nanti tertimpa masuk buletin utama malam ni" haha.

Permulaan jmpa incik lalan penuh drama, dia lambat 1jam45minit. Tapi memandangkan bulan ramadhan kot, tak ada nak marah2. Rasa chill je. Wat relax, wat peace. Hehe. Even 1jam45minit menunggu tu kepanasan dalam kereta ibarat ketuhar. Berpeluh-peluh muka. Dia ? Dah lambat. Tersengih-sengih dan cuma kata "wah ! Harini nampak kurus lah" cehhhhhh-- hahaha

Salam Ramadan,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: