FOLLOWER

NUFFNANG ADS

I-CITY SHAH ALAM

Mereka merengek nak main salji,
Nasib baiklah ada salji konon-konon,
Kalau tak ada salji konon2 ?
Rasanya sanggup incik lalan ke oversea mencari salji. Incik lalan kalau part anak, even dah lama bercerai, anak number 1.. Sebut lah nak apa, terus tertunai.

Nak salji ? Terus dapat salji !
Kalau Saya ? Bukan setakat salji,
"Bang, nak ABC (AIR BATU CAMPUR)"
Jawapannya "mana nak cari ABC kat Melaka nih"..Pun kena cari sendiri tau ! Ada je alasan di penghujung ayat..

So memandang kan saya pun dah booking cuti,
30 / 31 / dan 1 hb.. So hari-hari tu memang lah padat.

30hb, ke KL. Cari baju raya, kasut raya, seluar raya untuk mereka. Senang sikit bawa, so blh tahu saiz. Ni kalau tak. Asyik-asyik besar lah. Singkat lah. Sekarang, settle part baju raya ! So kami boleh lah berlapang dada.

Sebab plan untuk ramadhan nanti, tak mau pk hal shopping lagi. Nk fokus pada buat kuih raya sendiri. Bermacam jnis :)

Lepas shopping, pusing sana, pusing sini, terus ke i-city mencari salji. Jangan kata salji buatan tak sejuk ye. Mule2 saya beranggapan macam tu juga tau. Tengk orang lain pakai baju tebal2 dengan kasut but saya rasa "ek-ellehhhh" tapi, baru 30saat melangkah, tapak kaki dah mengebas. Tak boleh jalan. Rasa tak jejak tau. Mencari pintu exit lintang pukang. So bila kelua semula dan masuk dengan menyewa bot dan barangan kelengakapan. Baruu lega, cuma masalah baru, lepas 10minit, muka pun kebas.. Cepat2 kelua. Hehe. Tak pa, next time ada lagi.

Macam-macam ada kat i-city tu, ala-ala funfair, budak-budak memang syok gila laaah. Saya ? Cuma memandang. Tak berani lah naik tinggi2. Cawan berpusing kat genting higland pun saya nak nangis. Huhu.

With love,
Fatinfashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: