FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DEMI NEGARA

Tidak kusangka. Tidak kuduga.
Bulan 4 sibuk sebegini rupa. Huhu.

Weekend,
Since nak pilihanraya ni memang busy,
Dah agak dah.
Pagi kat sini.
Petang kat situ.
Malam baru kat rumah.
Demam ni akan berlarutan


Weekday,
Hari bekerja,
Dapat mandat dari bos,
Tak boleh balik petang selama sebulan.
Hewhewhew.
Dapat lari-lari pun,
( 12.30ptg-5.30ptg )


Tak pa.
Kena tahu nilai,
Jangka masa pendek
Dan jangka masa panjang.

Apa yang saya lalui depan mata saya,
Untuk jangka masa panjang.
Aktif dalam bidang2 yg berbeza ni,
Dapat kenalan baru,
Beramah mesra dengan kakak cantik, manis dan selalu bila kita jumpa dia je,pasti hati tenang ! Ayat positif 24 jam, siapa lg klu bukan kk liliey, Suka kak liliey ! Then koai, bestfren masa sekolah menengah, pergi sekolah sama2. Sangat ramah, cantik, cool dan confirm tak kekok dengan dia :)

Untuk kerjaya pula,
Score ! Score ! Score !
Pulun ! Pulun ! Pulun !
Sapu ! Sapu ! Sapu !
Ringan kan mulut, senyum,
Ramah tamah, manis wajah.
Custmer sayang,
Bos sayang,
Gaji tak terbilang. HAHA

Kesenangan jangka masa pendek pula,
Ape lagi, datting ler.
Tak da dah jumpa2.
Saya pun dah kata,
Saya busy everyweeknd.
Kalau nk jumpa pun setakat dinner sama sekejap, dia datang tempat saya.
Then balik. Tak da tgk2 wayang.
Lepak2 santai. Gaduh 3 jam.
Tak da. Saya free, dia kerja. Huhu

Saya kata :
"Saya busy tau untill pilihanraya tau ! Jaga diri tau ! Jangan gatal tau ! Solat cukup tau ! Jangan amik kesempatan tau ! Ingat tau !"

Dia kata :
" Saya izinkan...., pergilah........ Asalkan.... TOLONG PASTIKANNNNN **** MENANG !!! DEMI **** saya relakan"

(-_-")

Gitu pula kan ????
Cess !!


With love,
Fatinfashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

hajar hazizi said...

terbaik!!! sama la kita...hihi.
busy kan everyweek

FatiNoveLa said...

kan ! penattt !! tp seronok !! heheheh