FOLLOWER

NUFFNANG ADS

#BILIKGERAKAN #PRU13 #POLITIK

Hai hai hai,
Maaf lah kalau u all tak sealiran parti dengan saya ye.

Niat saya hanya untuk share,
Something, apa yg saya buat selama saya diam tk update apa2 kat blog ni. Hehe.

Memang busy lah.
Tapi Allhamdulillah berjalan lancar,
20hb nanti, adaaa lagii.

Seronok walau sibuk,
Dikelilingi mereka2 yang best dan paling penting, sepanjang bersama. Tak ada pun bercerita dan menyalah kan parti lain ke. Tak. Bila jumpa, bt kerja dan pastikn berjalan lancar. Tu dah cukup. Buat kerja sambil ketawa2, sengih2, gurau2, kecoh2. Bila selesai, saling berjabat tangan berterima kasih.

Mereka2 disamping saya majoriti nya cikgu. Saya dan koai je lain bidang. Yang lain, bidang perguruan.

Tapi, ok lah.
Semua nya dan majoriti pelanggan saya, so langkah je kaki. Memang dah kenal lah. Pak cik asthalin, pak cik sakit urat, mak cik regividon, akak yasmin, aunty elektrik, uncle perabot kayu, haha. Yela, tak tahu nama, so senang bila klasifikasikan dengan apa yg dieorg ambil atau apa kerja dieorang. Hehe.

Apa kami bt ?
Biarlah rahsia kami ye.

Yang penting,
Terima kasih PM,
Terima kasih Malaysia.

Orang kata "ah, itu, ah ini"

Saya nak kata
"Jangan nilai apa yang orang bagi cukup atau tak. Tapi cermin diri, dan tanya apa yang awak beri ? Jangan meludah ke langit, kerana ia akan jatuh ke muka sendiri"

Sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

hajar hazizi said...

yup..betul tu!!

jgn asyik gebang lebih je kat internet..marah bila org kutuk bhgian dia..tapi diorg sendiri kutuk hat kita...blh plak kan??hihihi..peace no war...baik pikir ape yg ptt kita smbg utk agama bangsa dan negara..

tapi mmg best time kumpul2 tu..hilang stress..yg dh lama tak jmp, jmp balik..gelak2..gurau2..x sabar nak kumpul lagi kan..

FatiNoveLa said...

Tahu xpa. Kt internet bkn main lg. Mcm2 statement.. knon bgs sgt.. mcm ekin sdri pn, bila dg puak2 tutt tu duk gebang bcerita, ekin diam. Yg pting, kita bntu parti plihan kita. Bkn cme ckp bdekah.. dh lh ckp bdekah,then undi pn x? LOL

Sronok kn. Hehe. Smua best2