FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MR & MRS DETIK INDAH WEDDING PHOTOGRAPHY

Tahniah to mr Ridhuan Abu Bakar dan mrs RAIHANA atau selalu saya panggil RIHANNA.

Allhamdulillah, based from their fb, semua berjalan lancar. Ikutkan hati, memang teringin nak pi penang. Ikut kan hati lah, tapi ikutkan jarak perjalanan. Tak sanggup ! Hehe. Jauhhhhhhh.

Hadiah saya dalam perjalanan ke studio detik indah wedding photography ye. Nak hantar ke penang, ataupun pahang. Risau uall dah tak ada kat rumah parent dan kembali ke studio. So, saya hantar ke studio. Nanti kan ! :)

Hah, semoga berbahagia dunia akhirat, cepat2 dapat baby yang soleh solehah, perkahwinan sentiasa penuh kasih sayang dan berkekalan hingga ke-syurga.

Happy for both of u !!
Haih, indah jalan cerita kalian,
Saya couple dulu still tak kahwin,
Tapi u all punya jodoh direstui Allah terlebih dahulu. Jeles tau ! Hehe

To rihanna, jaga diwant baik2.
To diwant, jangan rihanna baik2.
Semoga dalam rezeki pula,
Detik indah semakin dimurahkan rezeki !
So, kalian dapat sponser majlis saya pula. HAHA *mata keatas*


:)

Ikhlas,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Cik Rai @SeriGala said...

ehhhh ada entry pasal kitelah hihih

btw, tq. bila nk booking detik indah ni?

Cik Rai @SeriGala said...

ehhh ada entry la pasal kite laa hihi

tq pos hadiah. btw hadiah awak tu kita guna sejak dapat sampai sekarang. senang nak buat kopi hihi

btw, bila nk booking detik indah ni?