FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DUTA PIZZA HUT

Mengidam pizza,
Last week nak pi tapi tak sempat,
Yela, pizza kan dieorang surf lambat ?
Kalau macD take and go je.

So this week baru lah boleh makan-makan dengan aman.
Ye, sekarang seminggu 2 kali.
Incik lalan bz gile ! Sebab dia sekarang join rizal dan don main badminton. Ceh ! Konon berstamina tinggi kan ? Huhu. then dengan staff2 dia pun dia ada main badminton sama-sama. So asyik2 bila call "nak main badminton dengan rizal" tak pun "nak main badminton dengan staff' but its okey lah. Asyik tak kelua peluh je. Menghadap komputer je. Biarlah dia bersenam dengan kawan serumah dan staff2 dia.

Semalam masa makan pizza pun tiba2 rizal mesej : "balik awal ada badminton" saya apa lagi, besar kan mata sambil pegang pisau pemotong pizza ditangan kanan dan garpu ditangan kiri. Haha. Actually tak kisah pun, memahami. Cuma saja mengada.

Apapun, saya nak kata.
Saya sewajarnya menjadi DUTA PIZZA HUT kerana asyik2 muka kami je kat situ ! Staff situ pun dah kenal kami. *eleh kenal pun tapi x bagi diskaun. Lol ;p

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: