FOLLOWER

NUFFNANG ADS

LEGOLAND

Ikutkan hati nak sangat pergi. Tambahan pula, bukan jauh pun. Tapi pk balik, sure ramai orang ! Dan member2 yang dah pergi pun memang kata sesak gila ! Bila pk kan sesak, mula terbayang situasi di Genting Haighlands. Nak bermain terpaksa beratur panjang. Uh, tapi Genting tu cuaca sejuk. Kalau johor ? Sempadan singapore ? Trust me, sangat-sangat terik punya lah !

Hmm, tunggu kakAlai pi dulu lah. KakAlai punya pendapat biasanya bab percutian ni TERBAIK !! Planning percutian, Planning Hari Kantin sekolah, Planning Kenduri-kendara, memang terror, bajet pun confirm tak lari ! Kalau tanya orang lain, cakap nak sambil berkipas. Iaitu bermaksud, nak hebat je lah. Kalau duk hotel setakat RM150 semalam, dia pula nak menambah kan rasa dan tak mahu mengalah, dengan kata RM450 semalam. Piirah. Sakit pulak hati ni.

Ok. Gunait.
Jumpa lagi esok.

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: