FOLLOWER

NUFFNANG ADS

KRU (WANITA)

Lirik Lagu KRU - Wanita 


Di sebalik semua lelaki di dunia
Pastinya didukung seorang wanita
Dia berkorban untuk
Memberi yang mampu 
Demi insan yang disanjung dalam hidup

Tatang hatinya bagai permata
Luangkan masa untuk bersama
Bilang padanya kau sayangkan dia
Sepenuh jiwamu

Tenangkan hatinya bila resah 
Setia didalam ceria dan gundah 
Itulah saja balasan diminta
Seorang wanita

Senyumannya mampu mengubati pilu
Ketika dunia tak kelihatan indah
Wajahnya yang ayu 
Menenangkan kalbu
Jgn kau hampakan cintanya yang tulus

Tatang hatinya bagai permata
Luangkan masa untuk bersama
Bilang padanya kau sayangkan dia
Sepenuh jiwamu

Tenangkan hatinya bila resah 
Setia didalam ceria dan gundah 
Itulah saja balasan diminta
Seorang wanita

Lindunglah dia seperti dia menyelimutmu
menyelimutmu.. menyelimutmu..

Tatang hatinya bagai permata
Luangkan masa untuk bersama
Bilang padanya kau sayangkan dia
Sepenuh jiwamu

Tenangkan hatinya bila resah
Setia didalam ceria dan gundah
Itulah saja balasan diminta
Seorang wanita

Itulah saja balasan diminta
Seorang wanita...

__________________________________________


*eh lagu ni best ! Even tak ada sapa-sapa nyanyi untuk saya. At least, KRU bt lagu ni dan btajuk "wanita", sekurang-kurangnya rasa dihargai lah juga. Rasa tersentuh juga lah mendengarnya.

Liriknya kan mengenai apa yang perempuan suka dan perempuan nak dari laki. Tapi saya yakin, 88kali ulang kat telinga lelaki especially incik lalan. Yang dia tahu, buat muka tak berperasaan je, even kita berkias bukan main. Spoil.

Apapun, Saya suka ? Awak ? Awak punya suka lah. Bye. Gud nite ! ;)

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: