FOLLOWER

NUFFNANG ADS

WHATSAPP FREE DOWNLOAD

Dear friend,
Kalau uols memiliki hp mahal,
Iphone, blackberry or android.
Download lah whatsapp.
Percuma dan berbaloi.

Memandangkan bill hp saya asyik tak menentu, so saya menyarankan uols membantu merendahkan takat kenaikan bill saya. Hehe ;p

Tapi saya percaya !
Bulan depan bill sure 0.00
Sebab ecah (staff rengit) da saya suruh download whatsapp dan dia dah buat. Allhamdulillah. Yela, bila saya tgk bill hp. No ecah dan kkain tau yg mengakibatkan ketinggian bill. 2 number tu. Cuma kkain saya still x dapat pjuk dia download whatsapp cuz nak setting MMS pun dia still tak pass lagi (=.=")

Kenapa whatsapp best ?
Whatsapp akan automatik connect pada kawan2 uols yang pakai hp mahal (BB/iphone/android) so yg tak tersenarai dalam "favourite friend" tu mmg sahih dia tk gna hp mahal atau download.

Untuk pasangan bercinta. Dengan whatsapp, uols boleh tahu bila kali terakhir uols punya pasangan "chatting" its fun tau ! Sebb dekat screen atas akan tlis "last seen today 11.37pm".. Yela, kot2 bf/gf uols tak reply msj then dia kata "yang, sorry, I tertidur".. Padahal, memang sah2 nampak report "last seen today" bahawa 2 minit yg lepas dia tengah online. Apa lagi ?? putus ! *over pulak akuh ni ;p

Then blh update status dan pic profile. Syok tau ! EVEN for me BBM lagi best. Tapi saya tak boleh lah paksa uols beli blackberry kan ? So, sila download whatsapp ea ! Download cepat2 ! :)

Kenapa saya suka blackberry ? Sebab nk surf internet sgt senng. Hp boleh dijadikan modem. Klu iphone pjimtan phubgan just blh download whatsapp. Bb pula kami ada bbagai-bagai cara. Dengan contract bersama BB celcom juga, saya selalu dapat rebat diskaun. Mcm bulan lpas, bill hp saya dpt diskaun RM115. Untung ! Berbaloi baloi :)

With love,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Anonymous said...

pqohua http://frpoloralphlaurenensoldes.blogspot.com/ gssbsrzb moncler hpaoidc zjtuwlm pfsko Blogger: Fatin Fashiekin - Post a Comment kmtjqpz