FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BAJU RAYA

Looking for something different to wear.. wanna look different from others,
something cute,
something that will make me look super gorgeous !!

Ini lah perempuan kan ? Kat KL tu bersepah-sepah kedai. Berlambak-lambak pakaian, tapi 1 pun saya tak berkenan. 88 kali pusing, membelek. Still tak berminat. Still tak suka. Still tak puas hati. Sampaikan kaki tak larat berjalan, sampaikan penat hingga rasa nak termuntah but still tak ada yang berkenan.

Its not easy to being "fatin fashiekin" sebab sangat cerewet ! Haha . Nasib tak jadi shopping dengan ita dan nad, kalau shopping sure sian dieorng menghadap perangai saya ni. Even incik lalan pun tension, dan saya lagi lah tension bila dia pksa saya beli bju kurung berABSTRAK penuh ! Bunga besar-besar, bewarna-warni. Huhu. Almaklumlah, 30-an. Tak pa, this wednesday still ada masa dan kesempatan utk shopping raya lagi ! :)

*Aha, tok da keluar wad ! Tadi sebelum berbuka pi tgk tok. Dan tgk tok dah happy sebab dah blh duduk. Allhamdulillah !

With love,
FatinFashiekin



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: