FOLLOWER

NUFFNANG ADS

AZA

Aza, kakak tak tahu nak call macammana sebab selalu kau call akak guna public phone. Tapi akak tahu kau selalu baca blog akak guna kompter sekolah kan ? Sebab mengelat masa subject komputer.

Daniel masuk wad sebb jangkitan paru-paru, sesak nafas.. Semput dia datang semula. Kakak kerje macam biasa, tapi balik kerja kakak jaga danny, kakak tidur wad.

Esk kau balik kan ? So esok kakak minta dengan kak ani balik 12.30tghri, nanti akak terus ambil kau dan kite pi hospital. Akak pun kelam kabut sebab petang tu nak pergi bengkel, kerete akak tak settle then nak servis kereta abah pula.

So, esok akak nak pastikan kau dah siap ye bila akak jemput. Sebab akak pun terkejar-kejar. Nak raya ni oi..

Sila mengikut perintah. HAHA
*call akk. Akk cma ada numbr public phone yg sllu kau call je.huhu.


Kakak mu,
FatinFashiekin.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: