FOLLOWER

NUFFNANG ADS

12.30 TENGAHMALAM

Saje je turut sama menyibuk pada tengah-tengah malam bersama mama, abah, danny, aza dan awal. Hehe.
Seronok k kelua dengan family pada saat raya menghampiri. Terasa bahang aidilfitri tu. Dalam kereta dengan adik2, nyanyi lagu raya. "Oo balik kampung, ooooo balik kampung" even sebenarnya hari2 balik. Huhu

Aha, cuti raya saya dah bermula ! ;D
Senangnya dalam hati.
Luangkan masa bersama family,
Kepada yang di cintai incik lalan.
Hati2 memandu pulang ke kedah.

Ingat !
Sedia kan tongkat ali bg mengelakkan mengantuk, kalau mengantuk tidur dulu di RNR, penting ! Kalau ada orang rosak kereta atau motor, jangan tolong, bahaya takut dirompak. Bsedia sebelum tkena kn ? Kalau drive jangan buka tingkap even kat traffic light, kes ragut blh blaku, bukn tu je, kes simbah asid semua tu. Bhya ! Beringat. Nauzubillahiminzaliq.. Jangan drive laju, ingat saya yang menyayangi anda.

Ehem, kite tunggu kamu balik sini ye. Datang beraya ke rumah ! Heehe ;D

With love,
FatinFashiekin


Ahmad Faizal Sulaiman

No comments: