FOLLOWER

NUFFNANG ADS

AHMAD FAIZAL SULAIMAN (PART 1)

Dedikasi khas buat
kekasih hati ;)

Kamu.. happy birthday!
may Allah will always lead u.
hope u'll gain more strength to
face this life..
i know.. if u have enough courage,
u'll get everything u ever wanted.
Aminn ;)
n don't worry.. this girl of yours
will always be here.
just for you.



sy suke air sejuk. awak suke air panas.
sy tak suke tidr. awk suke tidr.
sy kuat planner. awk ikut flow.
sy slalu gelabah. awk cool je.
sy banyak sgt cakap. awk senyum je.
sy penakut. awk berani.
walaupun kite berbeza..
tp sy senang begini.
kite saling melengkapi.
n i love the way we are right now.
hopefully it will last forever ;)
Insya-Allah.

Kite mmg excited sket bab2 cemnih.
ye la, kite kan big fan kamu.

again,
happy birthdayyyyy incik jantung hati!!
Aha. Yup, actually too early,
Tapi kereta kite rosak so 13july tak dapat lah kite buat surprise pada kamu.
That's y saya bt surprise untuk kamu harini. Dan saya happy tgk kamu terkejut dan menjerit kata :

"Lillahitaala kita langsung tak ingat tentang birthday diri sendiri !!" then kamu tak sabar buka hadiah. Tersenyum. Kita happy tengk kamu happy.

Kite harap kamu happy dengan hadiah dari kite. Dan kite harap perut kamu tengah kenyang, yela, mama buatkan makanan kegemaran kamu, macam-macam mama masakkan buat kamu tau.

I love u, my family pn love u too. Jangan nakal-nakal. Ingat, awak dah 31 tahun wahai incik jantung hati. Kite sentiasa mendoakan kebahagiaan awak didunia dan akhirat. Dimurahkan rezeki dari sumber yg halal. Dikurniakan kesihatan yang sejahtera dan dipanjangkan umur.

*okey, ini baru part 1 :)

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: