FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SEKEJAP TAPI BERMAKNA

Uh, even sekejap asalkan jumpe.

Esok saya nak guna kereta sebab nak ke BP bagi menghadiri majlis kahwin, rabu haritu aircond kereta pula bermasalah. That's y lah rushing nak cari bengkel dan repair.

So petang khamis, hantar kereta ke workshop, jumaat petang siap. Tapi that friday saya pula kerja 12jam. Means, pagi ni baru lah sempat nak ambil kereta, tu pun kelam kabut sebab 12.30pm nak masuk kerja. Disebabkan mengenangkan ahad nak guna kereta dan I can't imagine driving jauh without aircond, dah lh cuti sekolah, sure jammed teruk jalan. So usahakan sempat. Ada juga kata dengan mama "kakak tk pergi tak boleh ke?" Dan mama kata "pergi lah, nnti kakak kahwin tak ada org datang baru tahu".. (-_-) oh ada sistem barter ea dalam menghadiri majlis kahwin ? ;p

And now, semua nya settle dan sempurna ! Ha, pengajaran, sebagai wanita, seeloknya bawa 'kaum adam' sebagai peneman kalau melibatkan hal kereta ni. Sebab anda mudah2 sahaja akan dikelentong kalau pergi sendirian.

Balik je incik lalan mbebel :
"Lain kali bila nk switch off enjin tu, pastikan aircond pun dimatikan.. Kamu ni macam-macam, dulu laptop rosak sebab tertumpahkan air, blackberry pun ada je masalahnye. Hal kereta ni lagi lah, mula-mula dulu break, then wiper, then aircond.. Aishh tangan tu kasar.."

Saya jawab :
"Ea ??? Yeke ?? Maneade. Eh ! Takde-takde. Dosa mfitnah lebih besar daripada membunuh tau"

Dia :
Dush !! *ketuk kepala saya (-_-)

With love,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: