FOLLOWER

NUFFNANG ADS

PERJALANAN HUJUNG MINGGU

1) GAMBAR PERTAMA :
Ontheway ke rumah tok belah mama,
Ada saudara kahwin.

2) GAMBAR KEDUA :
Baru sampai rumah tok! Jengah-jengah. Dah lama tk makan nasi minyak

3) GAMBAR KETIGA :
Menjamu selera bersama saudara mara, bergelak sakan.

4) GAMBAR KEEMPAT :
Bertudung kelabu, tu tok saya :)
Tengah berborak bersama adik beradiknya.

*kemudian settle dan balik. Mf xda ambil gambr pelamin dan pengantin. Saya berkebaya, bila jumpa saudara tk kan bkepit dengan HP. Ye tak ? So letak handbg dan handphne jauh2.Hehe.

Balik dari rmh tok sedara, terus ke melaka ! Harini incik lalan beli tangki ikan, fuh, sgt membazir ! Even dia dah kata :

"Kite dah agk, kalau tnye kamu msti kamu pancung kite. So kite beli je lah tanpa beritahu kamu, dan kite mmg da plan bile da beli bru nk infom kamu"

Dan alasan dia beli :
"Staff ade bagi ikan kelah besar, 13inci tau ! Besar, so lepas ni kite plan nak bela banyak ikan. Dan nanti 3 4 5 tahun lagi kalau kite kaye, dan saya dapat bina landscpe 100K idaman kite tu, boleh lh kite lepaskn ikan-ikan yg kite bela"

*pointnye ni, dia berangan lagi heavy okeh. Lagi melampau-lampau. HAHA

With love,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: