FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DEMAM RAYA ?

Aish.. Mata ni gatal, kepala pula asyik fikirkan "dah nak raya !!" Bila dah nak raya, mula lah over, tak sabar nak shopping. Bila tak sabar nak shopping, tangan ni mula lah usha2 secara online. Dan minda ni pula mula lah meronta-ronta memaksa nafsu untuk membuat tempahan.

Apa patut dilakukan ??
Patut belikah ??
Patut ke tak patut ??

Kalau diikutkan emosi yang sedang emosionel dan moody ni, sepatutnya shopping dapat menenagkan hati kan ;p

With love,
FatinFashiekin



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: