FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BERBANDING SEMALAM

yeah ! Kite tak selalu baik dan kita mempunyai kekurangan. Semua orang ada kekurangannya :)

Tapi, tak salah nak improve kn diri,
Lebih baik dari semalam..

Dan semua tu maybe "terpaksa"
But hey, don't give up !!
Semua benda baik sememangnya memerlukan paksaan dn dlm keadaan terpaksa.,
Sebab kalau kita nak tunggu "ikhlas" itu datang dengan sendiri..
Hmm, alamatnya 'IKUT HATI MATI'
Kan ??

Whatever orang sekeliling nak kata
"Ala, sekejap je tu.."
Hiraukan ye sayang-sayang sekalian,
Mulut orang tak kan berhenti bercakap,
Hati mereka tk kan bhenti berbisik dan kutuk mengutuk.
Sebab dieorg pn manusia biasa..
Macam kita :)

Yang penting,
Insan-insan kesayangan dsekelilg kita lebih mengenali kita.

Saya ?
I'm proud cz saya ada my family, incik lalan dan kak ain.
Mereka nyawa saya.
*jangan cb luka kn hati mereka kerana anda mengundang kemarahan saya. Behave. Ok ? :)

With love,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: