FOLLOWER

NUFFNANG ADS

I NEED A BATTERY

See, bateri semakin bekurangan ?
Tapi, incik lalan tk bagi charger (-_-")

Me : nak charger la. Tak bg charger pun ?

Him : tk pyah pki charger, kite yakin tahan bateri tu. Kite selalu gune, so kite tahu lah..

Me : ala, kamu th kan kite ? Jaga gadget macammane ? Kalau dah name camera so sure lah kite gune berulang kali then tgk gmbr previous byk kali. Kan ? Nak charger.

Him : betulll, tahan bateri tu, banyak lagi tuuu..

(Berulang perdebatan hampir 20 minit)

Conclusion perdebatan :
Him : kite tak bagi kamu charger sebab nanti biar bateri cepat habis dan cepatlah kamu pulangkan pada kita cameranya. HAHA (sambil gelak besar)

Me : ala, ingat kite heran ? Kite boleh beli charger BARULAH. Kite beli baru kemudian kite cas lepastu kita LELONG kat LELONG DOT COM. Lepastu kita dapat duit. HAHAHA (lawan gelak besar)

Peringatan dari beliau :
Kamu ingat sikit, 7D tu kkasih hati kite tau, even kkasih hati (7D) ditangan kekasih hati tapi kite sangat risau. Kamu tu careless, tgk blackberry kamu, lagi baru dari kite dn lagi canggih dari kite tapi keypad tercabut. Kamu tgk lumix camera kamu ? Pn bercalar balar, caps lumix pn hilang. Kemudian Kamu bawa kereta abah, kamu calarkan sini sane, kamu main langgar je. Tolong take care camera tu ye. Setiap malam kite dapat nightmare bile buahhati (7D) kite pada tangan kamu.


Me : kalau lelong harga 1k mesti org berebut nak kan ??

Him : dia ni laaa !!! *marah


With love,
FatinFashiekin

No comments: