FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SUNDAY 29/1/2012

Assalamualaikum

oh Monday ! oh Sunday !
i love sunday like i love my boyfriend ;p
selalu tertunggu. selalu ternanti.

ok. semalam like always, lepas masak2
then bawa ke Melaka then we lunch together,
after that kami pergi tgk movie


movie start 3.20pm so before menanti movie start
kami try kerusi urut ini !!


serius rasa geli ! 
umpama ada jari jemari ghaib bergerak-gerak dibadan anda
incik lalan bila naik bt muka syok,
saya pula duk gelak-gelak sebab rasa macam digeletek. haha


actually mula2 tak nak naik juga,
but then, cuba banyak kali.

eh ! tgk lah cerita AWAKENING : UNDERWORLD


Tapi, sejujurnya jalan cerita yang terlalu simple dan tergantung,
tidak sehebat THE IMMORTAL atau TWILIGHT atau TRANSFORMERS
kalau u all yg tak pernah tgk siri awal movie ni sure tak faham.
actually saya pun tergolong diantra mereka yang tak faham,
so dalam panggung asyk tanya :

"eh perempuan ni pontianak ke ?"
"eh cerita ni macam twilight ke ?"
"eh kenapa serigala jadian nk budak tu?"
"hybrid tu ape?"
"eh kenapa dia kena sedut darah pontianak tu?
"Eh lycan takut dengan serbuk perak ke"
"eh kenapa lycan tu tiba2 jadi besar?"

nasib baik lah kat belakang saya masa tu tak ada org
kalau tak sure saya menjadi mangsa tengkingan dan tendangan. hehe
dan banyak kali juga lah incik lalan tension
tapi dia still terangkan *terima kasih
dan macam biasa 
ending sure TERGANTUNG (-_-")

with love, 
FatinFashiekin

No comments: