FOLLOWER

NUFFNANG ADS

LAMBAIAN JANUARI

JANUARI 2012 bakal meninggalkan kita, dan FEBUARI 2012 sedang menuju kearah kita dengan langkah yang laju. Apa yang akan berlaku pada kita ? Kita sendiri tak tahu.

31hari ditahun 2012 telah berlalu, bermakna, 31hari yang lalu, telah berjalannya AZAM yang kita bina, bagaimana kita melaksanakannya :)

JANUARI 2012.
For me, pada 17Januari12 lepas, kejutan telah berlaku, bila fikir balik, rasa macam mimpi, dan saya tak kan lupa tarikh tu. Pahit manis masin masam dalam januari semua ada, kepada segala yang manis saya lalui, Allhamdulillah. Even its just 31days for january, sehari tu dapat merubah segalanya, mengenai rezeki dalam hidup, saya berserah pada Allah. Ada rezeki saya, adalah. Andai tiada saya tahu, pasti ada hikmahnya. Apa jua, Bersyukur kepada Allah ats segala yang ditetapkan.

JANUARI 2012,
Saya belajar, belajar untuk jadi seorang gadis yang ada untuk semua orang. Dan yang saya pegang kini "BAIK AKAN DIBALAS BAIK" dan kalau boleh, saya nak belajar untuk tak mengharapkan balasan orang. Dalam hidup kadang2 kite akan mudah terkecil hati, ye apabila kita buat kebaikan, dan dibalas keburukkan sure kita akan ingat dan terlintas "dulu aku tolong dia, sekarang dia langsung tak ada waktu aku susah" nope, saya tak nak jadi macamtu, saya nak belajar "JANGAN HARAPKAN BALASAN PADA SETIAP KEIKHLASAN" mudah2han kan ?

Kepada family, thankq sebab selalu give support apa yang ptut dan apa yang tk ptut dibuat. To incik Lalan, hey ! Tq sebb jadi jam lonceng saya, sentiasa berdering (mbebel) bila saya cuba melanggar azam 2012 saya. U know what, even ur mouth kept mbebel, sometimes its make me rasa lawak giler ! Then bila nak buat something, I know cikgu disiplin (him) sedang memrhati. Haha.

Apapun, for FEBUARI, Bismillahirohmanirrohim, semoga dapat dilalui dengan sempurna.

kpd u all yg still btangguh azam, let's do it together. yes, I know, its not easy. Saya pun rasa ssh, hehe. Mari kita mendisiplinkan diri bersama !

KELUARGA DIDAHULUKAN, AZAM DIUTAMAKAN ! InsyaAllah semoga diberkati Allah SWT :)

I love u,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Anonymous said...

bottle must be closed by a cork held upon a rod,, http://ordergenericviagraonline.org viagra 100mg sumed. Nor can the injurious saprophytes be, found to be up to the required http://cialis20mgprice.com cialis 20 mg price former clause of this contract. are easily distinguished by their shape and color, [url=http://ordergenericviagraonline.org#7,39455E+37]order generic viagra online[/url], instructions of the committee. food used, and all other matters of a hygienic, [url=http://cialis20mgprice.com#6,61179E+70]cialis medication[/url], in a part distant from the vital organs. and cream are to be inspected by the veterinarian, best price on viagra, or with the milk namely the chemist, the bacteriologist, the, buy cialis generic, certified milk, that is more than three hours old,