FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SETIAP CALAR ADA CERITA

Ada seorang makcik datang farmasi dan kata pada kak Ani :

"Siapa yang bawak kereta ---- kat depan tu ? Sayang nye keretanye.. Calar sane sini, tak dijage, kotor merah-merah"

Pergh ! Tak tahu lah nak kata pujian ke semangat. Nak je diceritakan pada makcik tu betapa busy jadual harian dan calar-calar dikereta adalah bahana lesen (P) saya sebelum bakal memiliki (L) :)

Calar pertama dikanan tyr blakg kiri,
Berpunca sebab abah buat parking baru then konon confident boleh masuk then tanpa sengaja, kereta terseret dengan didinding sehingga mengakibatkan kekemekkan dan keremukkan.

Calar ke dua dibahagian hadapan tyr kiri,
Berpunca sebab nak parking terlanggar pula tembok tepi jalan.

Yang seterusnya hanya secalit2.
Eh ! Berbangga tau. Dari kereta tu dara sampai sekarang, mcm2 kenangan kami bersama.

Ok. Nk infom tu je.
tk sgke ade cstmer perasan kecalaran itu. Masa bile aunty tu usha entah (-_-)

lagi satu, KEDAH 1 - JOHOR 3
Hahahha. Ada orang kedah tak mau pickup call sebab taknak terima hakikat kekalahan ditempat sendiri. HAHA

With love,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: