FOLLOWER

NUFFNANG ADS

NAK ABANG ! BOLEH ?

Saya kat tempat keje right now. Terasa mcm nak baring je atas lantai and tidur. Bosan. No customer (what do u expect la fatin. custmer kau bising2 kata penat nanti kan ) dan skg no work to do (padahal ade je keje cume malas) hehe ;p

Semalam nampak seorang Abang dan adik sedang gelak-gelak. sucah a very awesome family,  They laughing to each other & borak-borak. jeles je tengok dieorg punye bond between them tu, saya jeles cuz saya tak ada Abang, mesti seronok kalau ada abang sulungkan ?.faham2 je lah kalau ada abag, ada orang yg boleh take care kite. Aha. But, be as anak sulung juga best (ME). Still i have the first priority to my parents. :) i'm the leader if abah is not around. Dapat lesen besar nak rotan adik-adik if they dont listen to mama n abah. :) saya suke gila part ni okeh!!haha


with love,
FatinFashiekin

No comments: