FOLLOWER

NUFFNANG ADS

KISAH BUDAK 80an-90an

*its my memories*

Kisah waktu kecil saya.
I know its bit poyo but bila ingat je
Rasa happy dan its funn !
Oh My God, btl2 rindukan zaman kanak-kanak :(

DISEKOLAH : 
1) ade salesman jual buku cerita. Hari ni bg list, esok kena bawa duit beli walaupun cerita buku tu dah tau jalan ceritanya. salesman susu pun macamtu juga. Kan ? :)
2) kat library, disuruh membaca buku tetapi semua just tengk gambar je. bile ade program Nilam, sibuk semua nak pinjam buku dan ada yang lupa nak pulangkan pada library. Kan ? :)
3) RMT (Rancangan Makanan Tambahan) di skolah tak best, tp yg berduit pun join RMT, x phm. Kan ? :)
4) sure pernah gune pensilbox yg boleh bukak dpn blkg, then ade sharpener kat tgh2 die. Kan ? :)
5) main lwn pemadam, kumpul pmadam banyak-banyak tapi syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr, utk padam!
6) Siapa yg bising dalam kelas, ketua kelas akan catit nama di kertas dan pas pada cikgu *poyo betul ;p


DIRUMAH :
1) masuk ke dalam bilik, lupa ape yang nak dibuat, keluar semula, baru ingat semula
2) masa kecil, lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit *dn smpi skg lukisan tetp hodoh ;p
3) masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni--> ♥
4) tutup peti dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati *yup ! :)
5) cuba 'balance'kan suis lampu antara ON dan OFF *betul ! Hehe

Its me ! Hehe. U macammana pula ye :)

With love,
FatinFashiekin

No comments: