FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HUKUMAN YANG SEDANG DIFIKIRKAN ;P

Happy Monday !
johor dah start hujan lebat tanpa henti.
sungguh merisaukan, yelah even saya pergi kerja naik kereta
tetap lh worried,
last year jalan nak ke Farmasi banjir tau, 
so tputus hubungan nak kemana-mana.
bukan tu sahaja, saya ingat lagi,
last year enjin kereta masuk air sebab saya meredah air,
uh mimpi itu sangat menakutkan,
nsib lah ada workshop buka dan nasib baik lah kereta tk rosak teruk
kalau tak PITAM. huhu

to mr don'Art ataupun Yusof fadil,
Happy birthdy my best friend !!
selamat melangkah ke alam tua,
yang ke 27 kan ? makin tua ;p

 
To mr lalan (my jantung hati)
hukuman terhadap anda masih saya fikirkan yew.
huhu. adalah sangat seronok apabila 
diberi peluang untuk menjatuhkan hukuman. haha
ini lah peluang yang di tunggu-tunggu,
actually just a small matter tapi kesalahan tetap kesalahan,
dan hukuman tetap hukuman,


me ; haish, kite asyik fikir nak bagi hukuman ape lah
him : aik, kamu dah cubit kite, ok lah kan ?
me : eh kita punya hati, kita punya suka lah. kamu kena lah pujuk kita
him : yelah3, kamu nak buat apa ?
me : hp kamu da gmbr kite kan ? wallet pun kite dah letak gmbr kite kan ?
him : yelah, kamu yang letak, tak kan kite nak letak gambr pmpn lain kot,
me : hmm, hah ! kite nak letak gambar Kite, Kamu dan kakak, 
ber3 kat kereta kamu !
hehe. biar kalau GM naik kereta kamu ke, Doctr thiru ke, Doctr Yogi ke 
cakap kite ni wife kamu. aminn ;p
him : yelah, as long kamu maafkan kite dan kite pun tak suka
tgk kamu sedih2, kite sayang sangat kamu.
me : *terharu. abah siap bagi cadangan tau, suh kite liminate gambar tu ! haha ;D

tak susah kan hukuman ni ?
salah incik lalan ape ?
nanti sabar2, next entry. hehe

incik lalan, i'm sorry cz sometimes i'm too emotionel
but u know what, for me, i'm yours and u r mine,
every craziest things that i'm make actually 
just to make sure that u'll always remember me
and 
HOW HARD AND LONG U TOOK
YOU WILL NEVER FIND SOMEONE THAT LOVE YOU LIKE I DO


with love,
FatinFashiekin

No comments: