HAI BLOG

Lamaaa tak update blog !
Banyak nak cerita tapi banyak juga kena hold hahaha


Sekarang,
I sangat sibuk,
Musim perayaaan katakan,
So mmg sgt sibukkkkk,
Dengan keadaan i pula sekarang,
Serius mudah mengah,
Allhamdulillah dikurnia suami yg byk mbantu dan tak merungut, Allhamdulillah.

Hmmm,
Nak share mana satu ye,

Ok we start dgn bisnes,
Kami da melabur beli mesin seal auto yg baru tau, mmndgkan keadaan i yg mudah mengah, i dgn incik lalan decide utk memudahkan kerja dgn beli mesin auto, sgt senang nk seal kerepek, letak je dia gerak, auto tampal label dn auto masuk gas utk elak cepat tengik, best3.


Plan utk renovate kedai kami plan bulan 5, tp aih x sempat sbb customer nak kerepek awal, so ruangan dapur kedai x boleh diganggu, sebelum hujung tahun ni insyaAllah baru boleh renovate, maksud i, lepas raya 😇


Then,
Untuk situasi i,
Mudah mengah,
Mudah pening2,
Mudah perut masuk angin,
Mudah kadang2 sedih,
Tapiiiii
I tak layan sangat simptom tu,
I lawan hehehe

Doakan semua berjalan lancar tau,
Bye ! 😘


Sent from my iPhone

Comments

NUFFNANG ADS