Wednesday, March 28, 2018

FASA CEMBURU

Sekarang kaseh masuk fasa jeleouse tgk mommy dan daddy dia. Kalau nak tidur, dia tak bagi daddy dekat mommy, kaseh kate "tepiiiiii.. nak pum" daddy dia peluk mommy ke mula lah dia nk selit dn halau daddy HAHAHAHAHA

Kalau sebelum ni incik lalan tdr tengah, sekarang kaseh tak bagi, i yg tdr tengah, lepastu tangan i kaseh pegang paksa peluk dia HAHAHAHAHAAH kalau i buat2 tarik, dia peluk kuat tgn mak dia


Incik lalan kata
"Mommy daddy punya"
Aih marah gile si kaseh.
Sekarang i rasa sangat disayangi dan menjadi rebutan.

Ok. Ok.
Mommy sayang dua2 okey.
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Sunday, March 25, 2018

CUBAAN GODA LAKI I

Tengk la,
Wanita ni cuba merampas suami i,
Berani di tarik suami i dalam dakapan dia.

Cis ! Hahahhahaha

Incik lalan mmg tidur tengah,
So adil untk i dengan kaseh,
Sama2 tak berebut πŸ˜†

Eh camna ea nak ajar ank tidur sendiri ? I ni jenis panaroid lah.
Bukan ape,
I sendiri takut tidur sorang, nak suruh anak pula kan, ape cerrr πŸ˜†πŸ˜†

SIBUK LAH

Tidur 3pagi, bangun 6pagi,
Ke kl 8pagi,
Sampai rumah 7malam,
Sambung rutin busy——

Terime kasih Ya Allah atas curahan rezeki ini :)

Friday, March 16, 2018

CINTA DADDY

Tak dinafikan,
I selalu rasa syukur dijodohkan dengan lelaki bernama Ahmad faizal sulaiman ni.


Serius dia sempurne,
Rajin, bukan pemarah, sayangkan anak dan ofcz ler sayang bini hahaha.


Tgk la video tu,
Kemain berdua berkepit hehe

LEPASNI BOLEH IKUT LAGI YE DADDY

Baru2 ni daddy ada seminar kat the westin KL, i la paling sukaaa wei, depan pavilion oi. Kalau hari biase mmg idok ler nk ke pavilion sebb serba tahu area bukit bintang tu lubuk jem. I pn mmg tak nak la kesana kalau hr biasa.


Tp ttbe incik lalan dapat pula seminar kat sana, waaaa i la manusia paling2 gembira, dah terbayang dah kat mata, celik mata je depan tu shopping cmplx. Untung manusia mcm i jenis malas jalan2 jauh ni adalah suatu keberuntungan yang datang bergolek.


Duk hotel 5 star percuma,
Claim nilai percuma kat husband 2malam utk shopping sbb cakap husband da jimat banyak. Hahahah. Kami stay 3hari 2malam. Pastu incik lalan kata "boleh abg bagi lebih pn boleh, tp anggap ni hadiah anniversary masa anniversary kita fokus persiapan kerepek raya" ... hmmmm, ofcz la i xnak, big NO sbb anniversary tu lain feeling dia heheh.


Pkl 9pagi incik lalan da masuk seminar, dan i dengan kaseh apalagi merayau-rayau laaaaa. Tapi ishh sesungguhnya daddy ni tak percaya kat i, nak jugak berkepit masa lunch hour, nak jumpa kami jugak. Ishh padahal die dapat makan free kot. Punyala dia nk tgk apa bini dia beli πŸ˜†πŸ˜† ttbe je terpacak depan mata kami πŸ˜†πŸ˜†


Seronok juga la sbb dapat balas dendam shopping, pinggang sampai sakit bjalan bnyak dengan kasut tumit lepastu sesi btengkar dgn kaseh dia nak mainan je πŸ˜…geram tau kaseh tu, sebijik perangai mak dia kalau nk apa2 (i ler) HAHA. I da lama tak shopping gile2 since bhenti keje sbb xde masa, ni kami kat Kl, lepasni tiap minggu ke KL lg htr temphan pelanggan. Allhamdulillah murah rezeki πŸ˜‡


So bile daddy seminar ni,
Kepuasan kat i sbb dapat berehat sekejap dn fokus pada duniawi sebentar πŸ˜† dan ofcz happy dpt beli duck secara live bukan online. Oh vivy yusof, u idola i... 😘


Dan i da tambah anganan baru,
Dalam masa i bergembira,
Mata i memandang juga iklan2 billboard ke, cara jenama2 besar iklankan produk mereka di jalan2 kawasan jalanan mcm bukit bintang ni.


So i nak,
SUATU HARI NANTI,
ANDA AKAN NAMPAK BILLBOARD "LALAN FOOD KEREPEK PISANG TERLARIS DI MALAYSIA"


I suka tgk iklan mister potato,
Ada 1 lorong kt klcc, mghala ke akuaria klcc tu, cara mister potato bt iklan dari gambar dinding sampai ke bumbung, bt i rasa eh best gilee. I nk macamtu ! Suatu hr nanti !! πŸ€—

Semoga kita semua dimurahkan rezeki ye ❤️

Sunday, March 11, 2018

AKU SAYANG KAMU TIAP DETIK WAKTU



Aku Sayang kamu
Tiap Detik waktu
Ku Ingin selalu dekat dihatimu
Biar Selamanya
Kekal Bahagia
Ku Selalu menyayangim