PERNIKAHAN ASRAF SYAHIRAH

Allhamdulillah adik ipar i da bergelar suami orang !!!! Hehe. Tahniah dikmat oiii. Gigih kaklong dan banglong ni balik kedah menempuh jem, mula2 pk nk elak jem nak naik flight, tapi kalau naik flight siapa nak bawa kerepek sponser untuk majlis dikmat kan 😆

so khamis malam kami gerak, sampai je kedah, terus bersiap untuk majlis pertunangan ank makcik (farhana), amboi, handsome tunang farhana, macam anak cheff wan gituh hahaha.

Lepas settle majlis pertunangan farhana, terus berdesup bersiap untuk majlis pernikahan dikmat. Ok untuk entry ni, nak share perjalanan majlis pernikahan dikmat.

Tema kami sekeluarga belah lelaki "purple". Ofcz la nk sedondon kan, i memang da cop nk ikut tema, so terus pi jakel cari baju melayu untuk incik lalan, i punya baju ? Online jek. Paling manja dan bergaya kaseh la, peh daddy dia belanja baju kaseh, main capaiiii je, i yang terkial-kial memilih baju bandingkan harga, datang incik lalan, ambil dan terus masuk troli, katanya "ambil je, same je semua". Untung laaa daddy sayang die hehe


Allhamdulillah sekali lafaz je dikmat bergelar suami pd syahirah. Actually, syahirah tu i da kenal lama, da kamcing pun, so bila dia sah jd wife adik i, i lg happy sbb ada geng menantu perempuan, boleh lah saling borak2 didapur 😇

Comments

NUFFNANG ADS