SELAMAT PENGANTIN BARU BOY !

Allhamdulillah selamat pergi balik dari melaka ke kelantan, fuh,, walaupun agak busy, tapi ikatan tali persaudaraan tu lagi penting dari segalanya kan 😘


Gerak ke kelantan 2petang, sampai pukul 12.30malam.. sampai lambat sbb stuck di kuantan, konon nak makan sekejap, tp jalan jem, fuh, kebas laaa saraf badan.


Kami stay di hotel kota bahru, best gile ! Breakfast pagi2 kat rooftop, sambil hayati view kb, then sebelum checkout sambung tidur hahahaa.


Serius tak ada pusing2 KB pun,
Incik lalan ajak juga ke pasar siti khadijah, tp calculate masa, tak sempat, sebab sebelum zohor nak berkumpul di homestay. Nak ajak incik lalan stay lagi one night kat hotel pun mmg tak dapat juga, sbb oder kerepek bertimbun, nak raye haji kan hehe. Allhamdulillah.


Apapun, tahniah boy !
Boy ni sepupu incik lalan,
Anak kepada pak anjang.


Ha tahniah juga pada cak,
Kakak kepada boy,
Mr dan Mrs Pilot, tahniahhh ❤️


Semoga kekal bahagia sampai syurga ekin ucapkan pada kalian 😇😇 jumpa next month utk resepsi belah lelaki pula ye 😘

Comments

NUFFNANG ADS