KASEH KE SEKOLAH

Eh da 2 bulan kaseh ke sekolah,
Allhamdulillah sekolah yang kami pilih amatlah baik.. nampak progress kaseh,

Tiap pagi tak sabar nak sekolah,
Sampai sekolah pun gembira..


Otw gi sekolah,
SELALU saya akan inform kaseh,
I kata "kat school dengar cakap teacher, belajr elok2, dengan kawan2 pun main bersama, jangan gaduh2.. ingat, mommy sayang baby sangat2, mommy hantar baby ke sekolah sebb biar bby dapat belajar dn bermain, kalau kat rumah pun mommy sibuk, sian baby tak ada kawan bermain, mommy love u tau.."
--kaseh pun buat muke mcm paham je ahaha

Daddy pula kata bila kaseh nak p school, daddy kata "nak sekolah ke nak bergaya ni" 😆😆😆😆


Ye uols,
I ni baju kaseh / skirt dn macam2,
Ada almari khas kaseh, full dengan pakaian die je,,
Incik lalan kadang2 bebel sbb i too much manjakan kaseh,
Tapi actually dia okey,
As long i ni jaga baik anak kesayangan dia..
Siape tak sayang anak hoii 😆

Comments

NUFFNANG ADS