FOLLOWER

NUFFNANG ADS

OH AIR OH ELEKTRIK

videoMule2 air tak ade, lepastu elektrik pula, suasana dah senja, anak pun mengamuk panas tak boleh tidur. Incik lalan pula lambat balik sebab hantar visitor.

Minit demi minit anak nangisss je sebab da panas sgt, almklumla rambut tebal huhu. Nak ajk sejukkn badan mandi, air pun tak ade.


Incik lalan call ajak tdr hotel,
Tapi bawa 2 kerete sbb esok awal pagi incik lalan ade meeting.


I siapkan barang2,
Pesan kat incik lalan suruh direct checkin, sebab kalau dia balik pun tak mbantu apa huhu


Allhamdulillah byk bilik kosong,
Mayb sbb bukan weekend.


Sekarang,
Anak i yg tantrum td dari rumah sampai kerete, bile checkin masuk bilik, dia segar bugar dan happy 😤

Betul cakap daddy,
"Kaseh ni memilih, tak boleh panas sikit, tempat syok die happy kemain"
😒😒😒😒😒

No comments: