FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BERAYA RUMAH BFF SUAMI

Semalam gi beraya rumah BFF suami,
Ala yg i cerite sebelum ni,
Laki i ni selaluuuu sangat lah cerite pasal achong, asyik2 achong, even sebelum ni x pnh bjumpe, tp dari pceritaan incik lalan, i pun rasa mcm da kenal sangatt da 😆


Part paling best, isteri achong, best, sama jenis mulut cam i, cakappp je, so i rasa ada chemistry, jumpe terus tak awkward. Terus macam kiteorg dah lama kenal dn lama bff pula 😆


Dari rumh nieza,
Kami terus ke mont kiara,
Tempat bukan calang2,
Tempat orang ADE-ADE hehe


Sampai pukul 6,
Syok sangat duduk situ,
Tak sedar dah 8.30,
Kaseh yg takut orang tu pun,
Masuk je terus slumber die bawak diri tak hiraukan mommy dia pun,
Daddy kata "hang kaseh memilih, port syok, hang tak riau pun, hang ikut perangai mak hang"
Lalu i pun kerut kening pandang incik lalan, awat i kena pulak hahaha


Actually, puas i pujuk incik lalan nk bermalam kat KL, i nak ajak dia shopping2, pi lepak2 sampai midnight, tetapi apakan daya, incik lalan ada appointment hal kebun dia. Aishhh, apalaa nsib, bermadu dengan kebun huhu.


8.45malam kami ambil2 gambar dan gerak nak balik,
Achong dn bini dia sempat gelak2 "incik lalan" dieorg pelik mana muncul lalan, i kata
"Masa berkenalan dia kata nama dia AZLAN" haha. Padan muke i kantoikan 😆😆😆


Yela, konon,
Nama AZLAN,
Baru putus tunang,
Seorang housekeeping hotel,


Padahal,
Tipu 😆😆

Macam i kata lah sebelum ni,
I kenal incik lalan terus bawa jumpa family, so semua ingat nama "LAN" dan kerja housekeeping hotel,
Padahal, Ahmad Faizal, ingat lagi masa kawin, terpaksa letak nama @lan kat kad jemputan, takut orang kampung pk i kawin dgn orang lain 😅😅


Ok next time blh la datang rumah dieorg lagi. 😇😍

No comments: