FOLLOWER

NUFFNANG ADS

RAMADHAN 2017

Pi shopping raya tahun ni,
Saye genggam erat tangan incik lalan, genggam erat, kuat dan hangat.. saye melepek je kat lengan dia 😆😆😆


Taktik tu,
Nak shopping katekan hahaha
Nak bodek la, kan this year i surirmh, even ada income kerepek, tak mau lah kacau, kena guna kan income suami, kata isteri kesayangan dunia akhirat kan hehe


Tapi this year, peh,
Lambat gile nak shopping,
Lagi 5hari raye br shopping,
Tu pun tkejar masa..

Dan cuma sempt beli baju kaseh, kakak dan kila. Tak sabar nak tunjuk baju kat kakak dan kila.
Mesti dieorg happy 😘


Paling raye sakan,
Ofcz la kaseh,
Daddy dia pn pening,
1 trolley penuh baju si kaseh 😆

Ok saye pn raye sakan,
Incik lalan kata
"Kemainn, baju berpasang pasang, tudung duck, kemain mommyyyy"
Lalu saye cume senyum seprti leramg busuk dn balas "manedeee manedeee"
Ehhehe


Baju saya dgn incik lalan,
Esok baru nk sambung shopping lg, Alang2 menghantar kerpek, singgah sat shopping cmplx.

Haih, kalau sbelum ni,
Shopping je pi KL,
This year sgt sibuk,
Duit ada, masa tak ada,


Untuk my family pn,
I tak sempat bawa adk bjalan,
Shopping baju adik,
Saye cuma bagi mama duit suruh mma bawa adik jalan dn shopping.


Nasib baik pagoh tu dekat,
Busy pn, i makesure even 1jam,
Jenguk jgak mama abah.
Cume hang out tak sempt la,


Allhamdulillah untuk segala rzki,
Betul. Bila kita lepaskan pkara kita sayang, dgn niat taat pada suami, taat pada ibubapa, ikhlas mjaga zuriat, Allah akan permudahkan hidup kite dgn sebaik-baiknya. Bila kita redha, tawakal, usaha dn pcaya bhwa Allah yg bg rzki, bukan manusia, Allah akan balas dengan semanis mania keredhaan kita kepadaNya 😇😇

Allhamdulillah

No comments: