FOLLOWER

NUFFNANG ADS

TAK KURUS

Bile nk kurus 😩
I nak 40kg bukan 53kg 😩


Sejak duk rumah ssh gile diet sebab incik lalan tu, hobi dia penuhkan rumah dengan makanan. Kalau uall datang rumah i, sure depan mata tu i hidang makanannnnnnnn je. Ye.


Tak caye tanye adik ipar i,
Setakat fast food berlambak,
Snek ? Penuh.
Ikan ayam ? Wajib ade la sbb i surirumah. Air tin? Orange? Dah mcm kedai runcit. Sayur? Beraneka for my daughter. Lamb ? Beef ? I ade homemade siap perap tinggal grill kan je. Coklat ? Banyak konon utk booster tenaga if mengantuk.


So,
Mcmmaneeee i nk kurus niiiiii ?


I ni,
Suke hidangkan suami makan sebenarnye, bile incik lalan makan tu, macam berkepuk pahale i. TAPI lemak i pun berkepuk teman die πŸ˜‚incik lalan laaaa "meh teman abg makan" tergode i HAHAHAHAAH


OK.
Insaf.


Tapi !
I ni sejenis manusia yg setakat nk turun 5kg tu sekejap je i dapat achieved . Tapi nak naik semula pun senang. Haiya.


Nk dietttt,
Tapi ni incik lalan ajak pi portugese settlement village pulakkkkkkk nk makan ketam besar pinggan. Aduyai.


Ok
Esk
Mula
Diet


πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

**gulingatastar

No comments: