FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BANYAK PERKARA TAK SETTLE

Since febuari ulang alik bank,
Oh maybank banyak prosuder dan sangat ketat, pi cimb pun sama katanya since gst ni semua kene detail, yang senang nak deal cuma bank islam ke public bank ke, selain maybank/cimb lah.


So harini balik pagoh ambil borang tu sebab tertinggal kat mama, but petang ni mama call kata bos mama boleh settlekn. Huhuhu.


Serius rindu maybank pagoh, almklumlah kamcemg, sejak tdampar dijasin ni, dengar maybank je, ohhh malasnye. Benda ni xblh settlekn kat pagoh sbb SSM i alamat dijasin.


Semoga minggu ni selesai,
Kalau da selesai, i cerita 😇😇
Penambahbaikkan lalan food 😇😇

No comments: