FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SHELL OUT MELAKA

Last weekend adik ipar i datang rumah kami, since keje singapore, kami je lah yang paling dekat dengan dia, so rajin juga lah dia datang rumah, seronok lah i, sebab incik lalan x ada lah 24jam kat kebun bila weekend haha.


Dikmat belanja kami shell out,
Sebagai warga berumur, incik lalan langsung tak tahu shellout tu ape 😒 penat lah i dengan dikmat explain then incik lalan balas "ishh, macam bagi kucing makan jee" 😒.. see, kurang asam btul laki i tu, dia memang jenis cakap direct dan i pula automatik akan pijak kaki dia supaya behave dia punya mulut,


Kami melantak di D-maria shell out,
I pun tak tahu lokasi nya,
Bila dikmat kata kat mydin ayer keroh,
I dengan incik lalan mcm blur,
Ayer keroh port kami lepak, tak pernah nampak pun ada shell out..


Then kami guna waze,
Lokasi kat kota fesyen mitc ayer keroh, pusing 3kali, punnn tak nampak. Serius tak ada.


Then, adik ipar i jenguk jalan kaki,
Baru nampak ! Kedai dia tersorok diantara kedai perabut dan karpet/langsir, dia punya kedai in between, bayangkan, kedai perabut penuh kat depan bahagian pejalan kaki dengan sofa dn meja makan, kedai karpet pula ofcz penuh dengan hamparan karpet, then DMARIA kat tengah2 dari jalan lgsung x nampak.


KALAU dia pindah kat parking mydin sebaris dengan secret recipe tu gerenti laku ! Kt kotafesyen tu kwsan orang xpusing pun,


Ok bab makanan dia,
Sedap gile, fresh gile,
Cume nasi sikit kihkih (i kan kuat makan) nak tambah cam segan dgn adik ipar, klu ber2 dengan incik lalan da lama i kata "brader, minta extra nasi 4mangkuk" hahahahaha


Tq dikmat sbb belanja kami
😘😘😘😘

No comments: